donderdag 29 oktober 2009

l'Ancienne Grange Grupont

Als afzakkertje na al die vermoeiende brouwerijbezoeken, degustaties en picknicks werd gekozen voor l'Ancienne Grange in Grupont, ergens godvergeten tussen Rochefort en St. Hubert.

De Antwerpse Thea is hier met veel overtuiging cafébazin van een oergezellig cafeetje. Men zegt dat zelfs de Planckaerts hier af en toe komen ??? De Bende was er dus zeker op zijn plaats.

Thea verwelkomde ons als waren we hier al duizend keer geweest. Gevaarlijk dus want de Bende voelt zich nog al rap ergens thuis ... Piet Konijn en Jo Caramel waren direct te vinden voor een partijtje "Vier op een rij" alhoewel nog steeds niet duidelijk is wie nu eigenlijk gewonnen heeft ...

De WC-deur is wel speciaal, hierop staat in enorm veel talen geschreven wat er nu precies achter de deur te verwachten is ... de Bende schreef er twee Kempische uitdrukkingen bij. Tussen het roeren in de soep door ging onze voorzitter zelfs op de knieen om de klus te klaren.

Nog even poseren in Thea's taxi, ne groepsfoto en de tijd vloog voorbij ...

De Bende plant nu al een expeditie per trein van Booischot (Piet Konijn) naar Grupont (l'Ancienne Grange) ... en terug natuurlijk ...