maandag 12 oktober 2009

1ste Kloefkapper wandeling

Zondag 11 oktober gaat niet enkel de geschiedenisboeken in omdat Pater Damiaan heilig verklaard is maar ook omdat de Bende de 1ste Kloefkapper wandeltocht tot een goed einde bracht !
Met ongeveer 25 vrienden, kennissen en lotgenoten werd verzameld aan de kerk van Halle-Zoersel voor een tocht van 10km die onderandere langs het fort van Oelegem en de Zoerselse bossen trok.
Als tussenstop was De Stroopop in Halle voorzien. De inwendige mens moet nu eenmaal versterkt worden, de spieren gesmeerd ... Marc, de bierliefhebbende uitbater van de Stroopop, had voor een fantastisch feestmaal gezorgd : stoofvlees met trappist, herteragout met Kasteelbier en lekkere mixed grill met versgebakken frietjes en savooipuré ... Overspoeld met het nodige gerstenat ...


De broeksriem wat losser werd het laatste stukje wandeltocht afgesloten.
Als afzakker werd nog voor een biertje in De Slappen Uier in Nijlen gekozen en de harde kern zakte daarna nog af naar het bendelokaal Piet Konijn in Booischot.
Bekijk hier het FOTO-ALBUM !
Eén ding is zeker, volgend jaar doen we dit opnieuw ! Wie de wandeling wil overdoen kan starten aan de kerk van Halle-Zoersel en daar wandelpad 8 (Tuimelaarspad) volgen.